Locatie en parkeermogelijkheden

De lessen gaan door in hartje Antwerpen, vlot bereikbaar met trein, tram en bus. De locatie is op 10 minuten wandelen van het treinstation Antwerpen-Centraal en op 2 minuten van de tram- en bushalte aan de Rooseveltplaats.

Overdekte parking kan je vinden onder de Rooseveltplaats of of in parking De Keyser, in de Van Ertbornstraat, of je kan aan de Leie of in een van de zijstraten parkeerplaats vinden (betalend).

Cursus op verplaatsing of in je eigen bedrijf is zeker ook mogelijk. Er worden in dit geval extra kosten aangerekend. De prijs is afhankelijk van het aantal dagen en de locatie van de opleiding.
Stuur zeker een e-mail indien je interesse hebt en we bekijken de mogelijkheden.

Hoe werkt het

Reservering

Nadat je een reservatie via het onlineformulier hebt ingediend, nemen wij contact met je op. Wij bespreken via telefoon of e-mail alle inhoudelijke zaken en op basis daarvan sturen wij een offerte via e-mail.

Bij overeenkomst van de offerte wordt er opnieuw een e-mailbevestiging verstuurd. Daarna sturen wij de factuur. Op de factuur staan alle details over de opleiding zoals datum, aantal inschrijvingen en het thema. De factuur dient betaald te worden minimum 2 weken voor de start van de cursus.
Op aanvraag wordt er ook een certificaat van aanwezigheid geleverd.

Kies je eigen dag

Datum cursus

Je kan zelf kiezen uit een aantal datums die wij voorstellen voor de opleiding. Als deze datum niet zou lukken, dan bepalen we samen een nieuw tijdstip.

Dagindeling cursus

Van 9:00-16:00.
Het beginuur en einduur kan op vraag ook aangepast worden.
Lunchbreak duurt 1 uur.

Breng je eigen laptop mee

We zijn voorstander van het BYOD-principe (Bring Your Own Device). Iets nieuw leren met je eigen hardware is volgens ons de meest comfortabele en efficiënte manier.

Indien het niet mogelijk is om je eigen laptop mee te brengen dan zorgen wij dat er een computer beschikbaar is.

Extra's

Lunch

We voorzien een lunch met gezonde broodjes, soep of een fris slaatje. Koffie, thee en frisdrank zijn ook inbegrepen in de prijs.

Lessen op verplaatsing

Lessen op verplaatsing zijn mogelijk. Er worden dan extra kosten aangerekend afhankelijk van de plaats en het aantal dagen van het opleiding.

Talen

Als je de les in een andere taal zou willen volgen, dan is dat ook mogelijk.De cursussen worden ook aangeboden in het Engels, Italiaans of Kroatisch.